Pàgina d’Accessibilitat de cdf.cat

Benvinguts a la pàgina d’accessibilitat de [Nom del teu Lloc Web]. Ens comprometem a proporcionar un lloc web accessible i fàcil d’utilitzar per a tots els nostres visitants. Per assolir aquest objectiu, hem implementat el plugin One Click Accessibility en el nostre lloc desenvolupat en WordPress, que ofereix les següents característiques per millorar l’accessibilitat:

1. Contrast Alt: Els usuaris poden seleccionar aquesta opció per millorar el contrast del text i els elements a la pàgina, facilitant la lectura per a persones amb dificultats visuals.

2. Escala de Grisos: Aquesta funció converteix els colors del lloc a escala de grisos, útil per a usuaris amb daltonisme i diverses sensibilitats visuals.

3. Negatius: Inverteix els colors del lloc web, la qual cosa pot ajudar a reduir l’enlluernament i millorar la llegibilitat.

4. Mida del Text: Permet als usuaris ajustar la mida del text a les seves necessitats, especialment útil per a persones amb baixa visió.

5. Enllaços Subratllats: Aquesta funció afegeix un subratllat a tots els enllaços, facilitant la seva identificació.

6. Lectura de Contingut: Assegurem que el nostre contingut sigui fàcilment llegible per lectors de pantalla, per a persones amb discapacitat visual.

7. Navegació per Teclat: El nostre lloc web és completament navegable usant només el teclat, per a aquells que no poden utilitzar un ratolí.

Estem compromesos a millorar contínuament l’accessibilitat del nostre lloc web. Si teniu alguna pregunta o suggeriment sobre l’accessibilitat del nostre lloc, no dubteu en contactar-nos a través de cdf@cdf.cat

Skip to content